Yeşilkent Şehit Erdoğan Korkmaz Ortaokulu

Vizyon: Yeşilkent Şehit Erdoğan Korkmaz Ortaokulu olarak: Milli Eğitimin temel amaçları doğrultusunda, Atatürk İlke ve inkılapları ışığında, değişim ve gelişime açık, yaşadığı Bilgi Çağı´nın gerektirdiği gibi bilgiye ulaşma yollarında ve teknolojiyi kullanmada başarılı, çevre sorunlarına duyarlı, yarınlarımız için her türlü yetki ve sorumluluğu alabilen, çözüm yollarında etkin, başarıyı yakalamış, kaliteli, seçkin, çağdaş ve demokratik bir kurum olmaktır.

Misyon: Yeşilkent Şehit Erdoğan Korkmaz Ortaokulu olarak: Milli Eğitimin temel amaçları doğrultusunda, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı olarak eğitim – öğretim sürecini çağdaş yenilik ve gelişmeleri takip ederek geliştirmek; Türk milletinin milli, ahlaki ve kültürel değerlerini benimseyen, koruyan, ve geliştiren; ailesini vatanını, milletini seven; beden, zihin ahlak ve duygu bakımında dengeli ve sağlıklı bir şekilde gelişmiş bir karaktere, hür ve bilimsel düşünme gücüne sahip öğrenciler yetiştirmek ve öğrencilerimizin daha üst seviyedeki öğrenimleri için gerekli bilgi ve becerileri edinmelerini sağlamaktır.

Başarılar:

Saatler: 08:15 14:20